TOA PE-304 – Pendant Speaker

PRODUCT DESCRIPTION

• 12cm cone-type
• RMS: 30W @100V, 70V, 8Ω
• Bass-reflex type
• I varur deri ne 5 meter, I pershtatshem per BGM dhe lajmerime